Beşiktaş 3-0 Yeni Malatyaspor

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş evinde Yeni Malatyaspor'u konuk etti. Maça erken bir golle başlayan siyah beyazlılar, Yeni Malatyaspor'u 3-0 mağlup etti. Beşiktaş - Yeni Malatyaspor maç özeti ve maçın detayları haberimizde...

Beşiktaş 3-0 Yeni Malatyaspor

Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Siyah beyazlılar, 90 dakika boyunca hükmettiği mücadelede Yeni Malatyaspor'u 3-0'lık skorla geçti. Beşiktaş - Yeni Malatyaspor maç özeti ve maçın detayları haberimizde...

SERGEN YALÇIN'DAN 3 DEĞİŞİKLİK
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Yeni Malatyaspor maçında 3 değişikliğe gitti.

VavaCars Fatih Karagümrük maçında görev yapan Welinton, kırmızı kart cezalısı Salih Uçan ve milli takımdan dönen Cyle Larin'e 11'de görev vermedi.

Yalçın, defansta Welinton'ın yerine Necip Uysal'ı, Salih Uçan'ın yerine Miralem Pjanic'i ve Larin'in yokluğunda da Georges-Kevin N'Koudou'ya forma verdi.

ALEX TEIXEIRA SAKATLANDI
Beşiktaş’ın Brezilyalı futbolcusu Alex Teixeira, Yeni Malatyaspor karşılaşmasının 42. dakikasında sakatlanarak yerini genç oyuncu Can Bozdoğan’a bıraktı.

Süper Lig’in 3. haftasında oynanan Karagümrük karşılaşmasında takımına galibiyeti getiren golü atan ancak daha sonra sakatlanarak oyundan çıkan Alex Teixeira, hafta içinde yapılan antrenmanlarda takımdan ayrı kalmış ancak daha sonra iyileşerek Yeni Malatyaspor mücadelesine ilk 11’de başlamıştı. Karşılaşmada dakikalar 42’yi gösterdiğinde sakatlığı nükseden Brezilyalı futbolcu, mücadeleye devam edemeyerek yerini Can Bozdoğan’a bıraktı. Siyah-beyazlı kulüp, yıldız futbolcunun durumuyla ilgili olarak, yapılacak olan tetkiklerin ardından açıklamada bulunacak.

PJANIC'DEN İLK ASİST BATSHUAYI İLK GOL
Süper Lig’in 4. haftasında Yeni Malatyaspor’u konuk eden Beşiktaş, mücadeleye hızlı başlarken, 7. dakikada Pjanic’in klas asistinde Batshuayi fileleri havalandırarak Beşiktaş forması altındaki ilk golünü attı.

Süper Lig’in 4. haftasında Beşiktaş, sahasında Yeni Malatyaspor’u konuk ederken, siyah-beyazlı ekibin Barcelona’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı yıldız futbolcu Miralem Pjanic de mücadeleye ilk 11’de başladı. Rakibi karşısında maça hızlı başlayan siyah-beyazlılar, henüz 7. dakikada Batshuayi’nin golüyle öne geçti. Siyah-beyazlı ekibin Boşnak yıldızı Pjanic’in klas pasında ceza sahası içinde topla buluşan Belçikalı golcü, net bir vuruşla fileleri havalandırırken, Beşiktaş forması altında da ilk golüne imza attı. Batshuayi’nin golünde asisti yapan Pjanic de, Beşiktaş formasını üzerine geçirdikten 7 dakika sonra gole katkıda bulunmuş oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner74

banner75