İsmail Kartal'ın yeni görevi...Ancak..

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İsmail Kartal'ı gelecek sezon da kulübün bünyesinde tutmak istiyor. Teknik direktörlük dışında bir göreve sıcak bakmayan İsmail Kartal'ı ikna etmeye çalışacak olan Ali Koç, tecrübeli hocaya farklı görevler teklif edecek.

İsmail Kartal'ın yeni görevi...Ancak..

Fenerbahçe'de başarılı bir performans sergileyen ve yenilmezlik serisine Galatasaray'ı da ekleyen teknik direktör İsmail Kartal'ın geleceği merak konusu... 8 maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik alarak ikincilik hedefine ulaşan Kartal'ın, gelecek sezon akıbetinin ne olacağı belirsiz. Yardımcı antrenör olmayacak 60 yaşındaki isim için birçok senaryo var. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve ekibi, İsmail Kartal'a teknik heyet dışında bir departmanda görev teklif ederek, tecrübeli hocayı bünye içerisinde tutmayı düşünüyor.

ALTYAPI KOORDİNATÖRLÜĞÜ VEYA FUTBOL DİREKTÖRLÜĞÜ
Sabah'ın haberine göre; Kartal'a, altyapı koordinatörlüğü veya futbol direktörlüğü gibi pozisyonların önerilmesi ihtimali masada duruyor. Kartal ile F.Bahçe arasındaki birlikteliğin son hali sezon sonunda Koç ile yapılacak görüşmenin ardından netleşecek. Ancak Fenerbahçe, Löw ve Jesus başta olmak üzere birçok yabancı hocayla temas halinde. Son olarak Portekiz basını, F.Bahçe'nin Jesus'a 3 milyon avro önerdiğini ancak tecrübeli çalıştırıcının 5 milyon avro istediğini belirtti.

BAŞKAN İKNA TURLARINDA
Tecrübeli hoca, başkan ile yapacağı görüşmede antrenman performansları ve gelecek sezon için transferde yapılması gerekenler dahil olmak üzere geniş bir rapor sunacak. Taraflarca dillendirilmese de teknik direktörlük pozisyonu dışında İsmail Kartal'ın gelecek sezon Fenerbahçe'de devam etme ihtimali neredeyse yok. Ali Koç yapacağı görüşmeyle hocayı ikna edeceğine inansa da Kartal cephesi "Fenerbahçe devam etmezse, hoca başka bir Süper Lig takımında teknik direktörlük yapmaya devam edecektir" görüşünde.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner74

banner75