Erol Bulut hayata döndürdü! Fenerbahçe'deyken "futboldan soğudum" demişti

Geçtiğimiz sezonun bitmesiyle birlikte Fenerbahçe'nin Aytemiz Alanyaspor'dan bedelsiz kadrosuna kattığı Steven Caulker, Vitor Pereira'nın takımın başına gelmesiyle kabusu yaşamış; aynı transfer döneminde Gaziantep'e gönderilmişti.

Erol Bulut hayata döndürdü! Fenerbahçe'deyken "futboldan soğudum" demişti

Geçtiğimiz sezonun bitmesiyle birlikte Fenerbahçe'nin Aytemiz Alanyaspor'dan bedelsiz kadrosuna kattığı Steven Caulker, Vitor Pereira'nın takımın başına gelmesiyle kabusu yaşamış; aynı transfer döneminde Gaziantep'e gönderilmişti. Burada kendisini toparlayan İngiliz futbolcunun ilacı Erol Bulut oldu. Caulker, Erol Bulut ile yeniden çıkışa geçti.

Spor Toto Süper Lig'de son olarak evinde Galatasaray'ı 3-1 mağlup eden Gaziantep'te karşılaşmaya damgasını vuran isimlerden birisi hiç şüphesiz Steven Caulker'dı. Bir dönem içki bağımlılığı ile mücadele eden ve futboldan kopan Caulker, Galatasaray karşısında sprint mesafelerinde 143 metrelik istatistiğiyle sahanın en iyisi olurken, bu başarıda Erol Bulut'un payı büyük.

CAULKER İÇİN HER ŞEY ÇOK GÜZELDİ

2020-2021 futbol sezonunun tamamlanmasıyla birlikte Aytemiz Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren Steven Caulker için hayat çok güzeldi... İçki ve kumar bağımlılığını çoktan atlatmış, sadece futbola odaklanmış ve Aytemiz Alanyaspor ile istikrarlı bir performansa kavuşmuştu. Hatta öyle ki Türkçeyi bile sökmüş; Twitter hesabından takipçileriyle Türkçe tvitleşir olmuştu. 30 yaşındaki futbolcu mayıs ayında Fenerbahçe'den gelen transfer teklifini gözünü kırpmadan kabul etmiş ve İstanbul'un yolunu tutmuştu.

Caulker, Kadıköy'e gelmiş hatta iddialara göre başkan Ali Koç ile yaptığı görüşmede geçmişteki kumar ve içki bağımlılığına tekrar yakalanmaması için Koç'a söz dahi vermiş, sözleşmeye de güvence olarak aynı şeyleri tekrarlaması halinde kontratının tek taraflı olarak feshedileceğine dair bir maddenin konulmasını kabul etmişti.

CAULKER'IN KABUS YAZI: 2021 YAZI

Fenerbahçe'ye transfer olmuştu olmasına da bir sorun vardı. Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü belli değildi. Uzun arayışlar fayda sağlamamış başkan Ali Koç, eski teknik direktör Vitor Pereira'yı takımın başına getirmek zorunda kalmıştı.

EROL BULUT İLE YENİDEN DOĞUŞ

Transfer döneminin bitmesine sayılı günler kale geçen sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran Erol Bulut'un Gaziantep'ine giden Caulker, burada gösterdiği performansla yeniden çıkışa geçti. Süper Lig'de 22 maçta forma giyen tecrübeli stoper, 2 de gol atma başarısı gösterdi. Caulker'ı gönderen Pereira, Fenerbahçe'de 2022'yi göremezken, İngiliz stoper için Fenerbahçe günleri hayatının sonuna dek ağzında acı bir tat bırakacağa benziyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner74

banner75