"William Carvalho Galatasaray'da"

Daha önce Abdülkerim Bardakçı'yı Fefenerbahçe'nin elinden alan Galatasaray, ezeli rakibinin uzun süre transfer listesinde yer alan William Carvalho'da mutlu sona ulaştı.

"William Carvalho Galatasaray'da"

Daha önce Abdülkerim Bardakçı'yı Fefenerbahçe'nin elinden alan Galatasaray, ezeli rakibinin uzun süre transfer listesinde yer alan William Carvalho'da mutlu sona ulaştı. Oyuncunun menajeriyle İstanbul'da yapılan son görüşmede anlaşmaya varan sarı-kırmızılılar, transferi sonuçlandırmak üzere Real Betis ile de anlaşma sağlamak üzere.

Galatasaray, Fenerbahçe ile girdiği bir transfer yarışından daha başarıyla çıkıyor. Daha önce Abdülkerim Bardakçı'yı ezeli rakibinin elinden kapan Cimbom, Jorge Jesus'un ısrarla istediği William Carvalho'da mutlu sona ulaştı.

VOLE'den gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun edindiği bilgiye göre sarı-kırmızılı kulüp, William Carvalho ile anlaşma sağladı. Real Betis ve sarı-kırmızılılar arasındaki pazarlıklar son aşamaya geldi.

SIRA REAL BETIS'TE
Galatasaray, oyuncunun bonservis sorununu da çözmek üzere harekete geçiyor. Futbol direktörü Cenk Ergün, bugün İspanya'ya giderek Real Betis yöneticileriyle masaya oturacağı öğrenildi.

İspanyol kulübü, Carvalho için 5 milyon euro bonservis bedeli talep etse de Cenk Ergün'ün bu rakamı daha aşağı çekmeye çalışacağı bildirildi. Sambacı'nın Betis'in yeni sezon kampına alınmayarak, kadro dışı bırakılması da Galatasaray'ın avantajı olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner74

banner75