Ronaldo, İrlanda'ya attığı gollerle Guinnes Rekorlar Kitabı'na girdi

İrlanda'ya yaptığı dubleyle ülkesi Portekiz'le 111 gole ulaşan Ronaldo, milli takımlar tarihinin en golcüsü oldu, Guinnes Rekorlar Kitabı'na girdi. Ronaldo, "Rekor kıran birisi olarak tanınmak her zaman güzeldir. Şimdi sayıları daha da yükseltmeye çalışacağım" dedi.

Ronaldo, İrlanda'ya attığı gollerle Guinnes Rekorlar Kitabı'na girdi

Cristiano Ronaldo, İrlanda'ya attığı 2 golle Portekiz'e galibiyet getirdi. 36 yaşındaki futbolcu kaçırdı penaltıdan sonra daha da hırslandı ve 2-1 kazanılan maçta 2 golü de kendisi attı. Ronaldo böylece bir rekor daha kırdı. Milli takımlar tarihinin en golcü futbolcusu Ronaldo oldu, Guiness Rekorlar Kitabı'na girdi.

"DAHA DA ÇALIŞACAĞIM"
Ronaldo, "Dünya rekoru kıran biri olarak tanınmak her zaman güzeldir. Şimdi sayıları daha da yükseltmeye çalışalım" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Cristiano Ronaldo
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner74

banner75