Edin Visca: Trabzonspor'da daha fazla kupa kazanmak istiyorum

Süper Lig’in son şampiyonu Trabzonspor’un yeni sezon hazırlıklarını yaptığı Slovenya kampında Edin Visca, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Edin Visca: Trabzonspor'da daha fazla kupa kazanmak istiyorum

Geçen sezon devre arasında Medipol Başakşehir’den bordo mavili takıma transfer olan Boşnak oyuncu, Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi hedeflerini, yeni sezon hazırlıklarını ve şampiyonluk kutlamalarını değerlendirdi.

‘MÜTHİŞ BİR ORTAM VAR’

Trabzonspor’un yeni sezonda kadrosuna kattığı isimler ve kadronun genişlemesini değerlendiren Visca, “Bazen fazla transfer yapmasak daha iyi. Bizim için en büyük güç beraber kalmak. Tabi ki yeni oyuncular lazım. En önemlisi daha güçlü olmak için beraber kalmak. İyi de transferler yaptık. Futbolda en önemlisi takım ruhu ve ortam. Trabzonspor’da müthiş bir ortam var. Sadece taktik önemli değil beraberlik de önemli. Sakatlık olmazsa bizim beraberlik ve bizim ortam takım içinde en önemli bir güç olacak bu sezonda” dedi.

‘YERLİ OLARAK BELKİ DE EN İYİ TRANSFERLERİ YAPTIK’

Yeni transfer Trezeguet’nin takıma katılacak olmasını değerlendiren Visca, “Diğer kanatlar ile beraber, diğer oyuncular ne kadar iyi olursa ben de etkileniyorum. Trezeguet’yi tanıyorum, iyi karakter, profesyonel bir oyuncu. Bu sezon için konuştuk, heyecanlıyız. Ben de kendi bireysel performansımı artırmak istiyorum. Doğucan ve Eren ve Kasımpaşa'da iyi oynadılar. Yerli oyuncular olarak belki de en iyi transferleri yaptık. İnşallah en önemlisi sakatlık olmaz. Geçen sezon bunu yaşadık. Bizim için iyi bir sezon olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

‘İLK HEDEF GRUPLARA KATILMAK’

Şampiyonlar Ligi’nde ilk hedefin gruplarda kalmak olduğunu belirten Visca, “Play-off oynayacağız ve ilk hedef Şampiyonlar Ligi’nde gruplara katılmak. Tecrübeli oyuncular var. İnşallah iyi bir fikstür olacak. Tribünler de dolu olacak. Trabzonspor camiası ve taraftarları bunu hak ediyor. Şampiyonlar Ligi müziği inşallah bu sene Trabzon’da çalacak” dedi.

Basın açıklamasını Türkçe yapan Visca, “Bu dili öğrenmek gerekiyor. Buraya emek veriyor, kazanıyoruz. Türkçe öğrenerek hem Türkiye’ye hem de Türkiye'deki taraftara saygı gösteriyorsun. Tabi ki avantaj sağlıyor, daha iyi öğrenmek istiyorum. İngilizce de biliyorum. Türk oyuncular da yavaş yavaş İngilizce konuşuyor” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner74

banner75