Çılgın teklif! Hakan Çalhanoğlu'na dev kulüp talip oldu

Hakan Çalhanoğlu'na sürpriz talip. İtalya Serie A'da Inter forması ile başarılı bir performans ortaya koyan milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu adını dünya çapında duyurmaya devam ediyor.

Çılgın teklif! Hakan Çalhanoğlu'na dev kulüp talip oldu

Hakan Çalhanoğlu'na sürpriz talip. İtalya Serie A'da Inter forması ile başarılı bir performans ortaya koyan milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu adını dünya çapında duyurmaya devam ediyor. A Milli Takım'ında vazgeçilmezleri arasında olan başarılı orta saha oyuncusuna İspanya La Liga'nın dev takımlarından Atletico Madrid talip oldu. Milli orta saha için Inter'in beklediği bonservis bedeli 35 milyon euro.

İtalya Serie A'daki başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çeken Hakan Çalhanoğlu'na İspanya La Liga'nın son şampiyonu Atletico Madrid talip oldu.

İspanyol temsilcisinin Arjantinli teknik direktörü Diego Simeone'nin Hakan Çalhanoğlu'nu ısrarla istediği öne sürüldü. A Milli oyuncunun Inter ile olan sözleşmesi 2024'e kadar sürüyor.

ATLETICO MADRID'TEN HAKAN ÇALHANOĞLU'NA KANCA

Star.com.tr'min İspanya basınından aktardığına göre, La Liga ekiplerinden Atletico Madrid, İtalya Serie A'da Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu'nu istiyor. İspanyol temsilcisi sezon sonunda milli oyuncuyu kadrosuna katmak için şimdiden temasa geçti. Bu sezon başında Inter'e ezeli rakip Milan'dan transfer olan Çalhanoğlu'nun Milano ekibi ile olan sözleşmesi 2024 yılında son bulacak

DIEGO SIMEONE'NİN HAKAN ÇAHANOĞLU ISRARI

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'nin Hakan Çalhanoğlu'nu ısrarla kadrosunda görmek istediği iddia edildi. 28 yaşındaki 10 numara, bu sezon Inter forması altında 6 gol ve 9 asistlik bir performans sergiledi.

INTER, ÇALHANOĞLU'NA 35 MİLYO EUROLUK FİYAT BİÇTİ

Inter, 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Hakan Çalhanoğlu için en az 35 milyon euroluk bir teklif bekliyor. 28 yaşındaki A Milli oyuncu bu sezon Inter forması ile 30 maçta forma giyerken 6 gol ve 9 asistlik bir performans sergiledi. Tecrübeli oyuncu oynadığı 30 maçın 26'sında ilk 11'de yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner74

banner75