Galatasaray 1-0 Lazio

UEFA Avrupa Ligi E Grubu ilk maçında Galatasaray ile Lazio karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılılar Türk Telekom Stadyumu'nda Lazio'yu 1-0 mağlup etti.

Galatasaray 1-0 Lazio

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Galatasaray evinde İtalyan Serie A ekiplerinden Lazio konuk etti. Sarı kırmızılılar maç boyu elinde tuttuğu üstünlüğü 66. dakikada bulduğu golle süsleyerek Lazio'yu 1-0 mağlup etti. Galatasaray - Lazio maç özeti ve maçın detayları haberimizde...

Galatasaray'a galibiyeti getiren golü, 67. dakikada kaleci Strakosha kendi kalesine attı. Arnavut kaleci, hava topunu kontrol etmeye çalışırken başarılı olamadı ve meşin yuvarlak direğe de çarparak ağlara gitti.

Sarı-kırmızılılarda Morutan'ın ilk yarıda bir şutu direkten dönerken, Fatih Terim'in öğrencileri özellikle 60. dakikadan sonra oyunun kontrolünü İtalyan ekibine neredeyse hiç vermedi.

Galatasaray grubun 2. hafta maçında deplasmanda Marsilya ile karşılaşacakken, Lazio ise evinde Lokomotiv Moskova'yu konuk edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner74

banner75