Yukatel Kayserispor'u kimse durduramıyor!

Yukatel Kayserispor, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 26. haftasında sahasında GZT Giresunspor'u konuk etti. Süper Lig'de son haftalarda yükselen bir form grafiği çizen sarı-kırmızılılar, son haftalarda kazanamayan Giresunpor'u 2-1 ile geçti. Kayserispor bu galibiyetle formunu sürdürdü.

Yukatel Kayserispor'u kimse durduramıyor!

Süper Lig'de 26. hafta mücadelesinde Hikmet Karaman'ın çalıştırdığı Yukatel Kayserispor ile Hakan Keleş'in takımı GZT Giresunspor kozlarını paylaştı.

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanan mücadelede Kayserispor, 2-1'lik skorla kazandı. Ev sahibine galibiyeti getiren golleri 29. dakikada Mario Gavranovic ile 45'te Mert Çetin kaydetti. Giresunspor'un tek golü 86. dakikada Suleymanov'dan geldi.

Alınan bu sonucun ardından Kayserispor puanını 38 yaparken, 3 haftalık yenilmezlik serisi yakaladı. Kayserispor ligde son 10 maçında yalnızca 1 kez yenildi. Giresunspor ise 26 puanda kaldı ve ligde üst üste 4. kez kaybetti.

Kayserispor'da sarı kart cezalısı durumuna düşen Bertolacci ile İbrahim Akdağ, Trabzonspor maçında forma giyemeyecek.

Ligin bir sonraki haftasında Kayserispor, Trabzonspor deplasmanına gidecek. Giresunspor sahasında Göztepe'yi ağırlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner74

banner75