Çaykur Rizespor-Beşiktaş maç sonucu: 2-2

Çaykur Rizespor ile Beşiktaş arasındaki nefes kesen mücadelede tam 4 gol atıldı. 2 kırmızı kartın gösterildiği mücadele berabere tamamlandı.

Çaykur Rizespor-Beşiktaş maç sonucu: 2-2

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Çaykur Rizespor ile Beşiktaş karşılaştı. 

Maçta ilk gol konuk ekipten geldi. Beşiktaş'ta Michy Batshuayi, kazanılan penaltı atışını gole çevirerek takımını 1-0 öne taşıdı. 

Her iki takım bu skorla soyunma odasının yolunu tutarken ikinci yarıda ev sahibi ekip Beşiktaş'ın golüne 56. dakikada Joel Pohjanpalo ile cevap verdi. 

Çaykur Rizesporlu oyuncunun skoru 1-1'e getiren golünden sonra Beşiktaş rakibine daha da yüklenmeye başladı. 

60. dakikada sahneye çıkan genç oyuncu Emirhan İlkhan, siyah beyazlıları yeniden öne geçirdi. Ancak Beşiktaş'ın 2-1 önde giden skoru ancak 8 dakika sürdü. 

Çaykur Rizesporlu Joel Pohjanpalo 68. dakikada yeniden rakip fileleri havalandırmayı başardı ve skoru bir kez daha beraberliğe getirdi: 2-2

İki takım arasında kalan dakikalar kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Maçın son dakikalarında Beşiktaş'ta Francisco Montero ile Çaykur Rizespor'da Gökhan Gönül ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 

90+7'nci dakikaa dek devam eden mücadelede başka gol olmayınca karşılaşma 2-2 beraberlikle sonuçlandı. 

Anahtar Kelimeler:
Beşiktaşçaykur Rizespor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner74

banner75